Σπιρόμετρο SMART ONE

Με το Smart One μπορεί κανείς να ανιχνεύσει την κατάσταση υγείας των πνευμόνων του με την ίδια ευκολία που θα μέτραγε και την θερμοκρασία του σώματός του και με την ίδια ακρίβεια ενός επιστημονικού οργάνου. Ιδανικό για καταγραφές πνευμονολογικών ασθενειών και αυτοδιαχείριση άσθματος, ΧΑΠ, παρακολούθηση ασθενή μετά από μεταμόσχευση πνευμόνων, κυστική ίνωση και συμμετοχή σε κλινικές μελέτες.
 Πίσω στο: Σπιρόμετρα

Το σπιρόμετρο που απευθύνεται στον ασθενή.

 

300 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν από άσθμα και πάνω από 200 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από Χ.Α.Π.

Οι λειτουργίες των πνευμόνων αρχίζουν να μειώνονται αρκετά προτού εμφανισθούν τα πρώτα συμπτώματα με συνέπεια οι ασθενείς να μη γνωρίζουν την πάθησή τους. 

Με το Smart One μπορεί κανείς να ανιχνεύσει την κατάσταση υγείας των πνευμόνων του με την ίδια ευκολία που θα μέτραγε και την θερμοκρασία του σώματός του και με την ίδια ακρίβεια ενός επιστημονικού οργάνου.

Διαθέσιμο για συστήματα iOs και Android

       

Ιδανικό για καταγραφές πνευμονολογικών ασθενειών και  αυτοδιαχείριση άσθματος, ΧΑΠ, παρακολούθηση ασθενή μετά από μεταμόσχευση πνευμόνων, κυστική ίνωση και συμμετοχή σε κλινικές μελέτες.

Παρέχεται εφαρμογή κινητού τηλεφώνου με καθοδήγηση χρήστη (ενηλίκων και ανήλικων) στην οθόνη, για τα τεστ ροής και όγκου αέρα.

Το σπιρόμετρο SMART ONE συνδέεται με το κινητό ασύρματα (Bluetooth), μέσω μιας ειδικής εφαρμογής είναι δωρεάν διαθέσιμη. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται άμεσα στην οθόνη του κινητού σας καθώς και το ημερολόγιο των μετρήσεων. Μπορείτε μέσω του τηλεφώνου να τα στείλετε στον γιατρό που σας παρακολουθεί.

Λειτουργεί με 2 αλκαλικές μπαταρίες τύπου ΑΑ, με ικανότητα εκτέλεσης πάνω από χίλιες μετρήσεις.

Διατίθεται με πλαστικό επιστόμιο που καθαρίζεται εύκολα.

Υπάρχει η δυνατότητα κατά παραγγελία πρωτοκόλλου (SDK/API) για φορείς που έχουν ή δημιουργούν δικές τους εφαρμογές και παρέχουν εργαλεία διευκόλυνσης και ενσωμάτωσης σε προγράμματα υγείας και κλινικών δοκιμών.   

       

Παράμετροι μέτρησης:

• FEV1 (L), ενδεικτική μέτρηση της λειτουργίας των πνευμόνων για την εκτίμηση ασθενών με ΧΑΠ.

• PEF (L/min), ενδεικτική μέτρηση για την καταγραφή ασθενών με άσθμα. 

 

Το εργοστάσιο κατασκευής είναι: MIR - Medical International Research, Ιταλία